Οι προβλέψεις των Ζωδίων για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

(Χορηγοί της είδησης είναι οι ιστοσελίδες www.spmc.gr και www.femaleplace.weebly.com)...


Κριός...
Γενικά...
Κάποιες παρεξηγήσεις που πιθανόν να συμβούν ίσως οφείλονται στο ότι η στρατηγική σου ήταν λάθος ή ότι υποτίμησες κάποια άτομα που δεν μπορούσες να αντιληφθείς ότι κινούνταν υπόγεια. Μπορείς να τα αποφύγεις όλα αυτά μόνο αν κάνεις σοβαρή έρευνα στο παρασκήνιο των γεγονότων. Διάθεσε χρόνο και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑπόφυγε να είσαι κριτικός σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό - που έχεις πάρα πολύ - γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ζυγό) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕίναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.
Ταύρος...
Γενικά....
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Όσο και αν δε θέλεις να το παραδεχθείς, σε κάποιες περιπτώσεις, έχεις αφήσει κάποιες υποθέσεις και έχουν πάει πίσω. Κάνε σωστό προγραμματισμό και έτσι θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και να βρεις τις λύσεις που θέλεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟ δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΔεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Δίδυμος
Γενικά
Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο μερικές φορές οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως τις θέλεις. Προσπάθησε να βρεις δικά σου άτομα να σε βοηθήσουν, και θα δεις στην πορεία ότι κάποιες καταστάσεις θα είναι πολύ πιο εύκολες.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να είσαι αρκετά συγκρατημένος.
Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα θα αναγκαστείς να αναβάλλεις κάποιες υποθέσεις σου για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες άλλες που είναι πολύ πιο άμεσες. Θα εστιάσεις στη συλλογή πληροφοριών στην επίτευξη των στόχων σου. Θα μπορέσεις να είσαι καλά προετοιμασμένος για ότι μπορεί να έρθει σήμερα και θα είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς θετικά και ήρεμα σε οποιαδήποτε περίσταση.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Λέων
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου αλλά θα σε κάνει να θέλεις να κινηθείς με πιο γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Ξεκίνησε να ψάχνεις εναλλακτικές επιλογές και να βλέπεις σχετικά θέματα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν ώστε να τακτοποιήσεις πιο γρήγορα όλα αυτά που μπορεί να σε βάζουν σε σκέψεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΈχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Συζητήσεις για την δουλειά σου μπορείς να τις κάνεις. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Παρθένος
Γενικά
Με την εύνοια του Άρη που είναι στο ζώδιο σου ένα δυσάρεστο γεγονός μπορεί να μετατραπεί σε πολύ καλή είδηση με την εύνοια που έχεις αυτόν τον καιρό. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα και μεθοδικά και μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς. Οικογενειακά θέματα που σε αγχώνουν αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΠρόσεξε σήμερα γιατί με τις δραστηριότητες τις υπόλοιπες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.
Ζυγός 
Γενικά
Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πράγματα που δεν ενδιαφέρεσαι τόσο και να αφήσεις πίσω κάποιες υποθέσεις που θέλουν άμεσες λύσεις. Φρόντισε να συγκεντρωθείς ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με προγραμματισμό και να φύγουν από πάνω σου πολλά θέματα που σε αγχώνουν.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.Σκορπιός
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Κάποιες υποθέσεις που είναι ακόμη σε στασιμότητα είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να κινηθείς και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε συζητήσεις που μπορεί στο μέλλον να σε εκθέσουν. Κάποια πρόταση που θα σου κάνουν είναι καλό να την δεις με πολύ σοβαρότητα.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΜπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται και εσύ θα είσαι μαινόμενος ταύρος. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Τοξότης 
Γενικά
Σήμερα μην μπεις στην διαδικασία να αναλύσεις τι πήγε στραβά σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Θα αποσυντονιστείς και δεν θα μπορέσεις να εστιάσεις στα θέματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να μπορέσεις να δώσεις άμεσες λύσεις σε φλέγοντα θέματα που σε αγχώνουν αυτή την περίοδο.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτε. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.Αιγόκερως 
Γενικά
Σήμερα θα παρατηρήσεις κάποια στασιμότητα σε κάποιες καταστάσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά. Φρόντισε να μην πεις λόγια που δεν πρέπει και έρθεις σε συγκρούσεις με δικά σου άτομα. Φρόντισε να κάνεις το πρόγραμμα σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι η πορεία σου διαγράφεται πολύ καλή.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΦρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να παρέμβουν στην ζωή σου και αυτό θα σε εξοργίσει αφάνταστα. Μην δώσεις καμία σημασία γιατί ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να έρθουν οι υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν. Και μην ξεχνάς έχεις και τα αγαπημένα σου άτομα που πάντα είναι στο πλευρό σου.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΘα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΚράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν μην βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Ιχθύς
Γενικά
Ο Άρης που είναι στην Παρθένο σου δίνει μεγάλη επιμονή και πείσμα ώστε να μπορέσεις να καταφέρεις το ακατόρθωτο. Στις υποθέσεις σου αν έχεις κάποιες καθυστερήσεις σήμερα δεν πρέπει να πτοείσαι γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και οι προοπτικές για το μέλλον θα φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΠολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.Πηγή:oroskopos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 11:03
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι συνέβη σαν σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Facebook